© atelier Oostwaarts/JP Boelema

DEEL JOUW PLAN MET ONS

023DOEN.NL biedt:
• Een platform om het initiatief, project of plan te delen
• Een kans om als plan van de maand een maand lang ondersteund te worden door het expertnetwerk van 023DOEN.NL
• Deze ondersteuning is afhankelijk van het plan. Het kan in de vorm zijn van een wekelijkse meeting met opvolging, een businesscase check, grafische ondersteuning etc.

023DOEN.NL biedt dit onder de volgende voorwaarden:
• Het gaat om een plan dat specifiek gekoppeld is aan de 023-regio.
• Je hebt een specifieke vraag of uitdaging die je wilt tackelen.
• Je bent bereid je idee/plan toe te komen lichting in een intake.
• Je wilt geholpen worden en geeft opvolging in het plan van de maand traject.
• We mogen onze inspanningen delen via onze website en nieuwsbrief met het 023DOEN.NL netwerk.

Deel jouw plan:
Vul onderstaande vragenlijst in als jij jouw nieuwe non-profit plan, maatschappelijk project of sociale onderneming aan ons wil voorleggen. Vanaf 1 november 2019 kan dat ook een zg. PROFIT-light project zijn. Kies de categorie waarin je denkt dat jouw plan valt en kijk op onze experts pagina welke hulp je kunt gebruiken. Wij bekijken dagelijks alle binnengekomen ideeën en selecteren die op kwaliteit en haalbaarheid. Je hoort daarna snel of we je kunnen helpen. Voor andere vragen kun je ons bereiken via dit email adres.

Kleine lettertjes
023DOEN.NL en haar experts werken op gratis en vrijwillige basis, er staat geen betaling tegenover en ons advies is altijd vrijblijvend. 023DOEN.NL is een burgerinitiatief, heeft geen formele status en er is geen contractuele verhouding. Dat het desondanks werkt, mag blijken uit onze resultaten.

Mijn plan is gericht op Haarlem. Ik wil graag dit plan laten bekijken door 023DOEN.NL en hoop dat het een plan-van-de-maand wordt.
JA

Ik ga akkoord met publicatie van bovenstaande gegevens en/of met het eventuele resultaat van dit project op de 023DOEN.NL website zodat geinteresseerden via 023DOEN.NL contact kunnen opnemen.
Mijn gegevens zullen niet worden verkocht of commercieel gebruikt. Zie ook onze Privacy Verklaring (AVG)
JA (verplicht te beantwoorden)