© atelier Oostwaarts/JP Boelema

023DOEN.NL: ONZE EXPERT-BANK

Kennemerland heeft veel kennis en ervaring op allerlei gebied. De 023DOEN-Expert-Bank wil die deskundigheid bundelen en gebruiken om Haarlemse projecten te stimuleren. Wij vragen experts projectmatig enkele uren met ons mee te denken/werken aan tijdelijke projecten of om het dàn actuele Plan-van de-maand een stapje verder te helpen. Lijkt het je wat, om jouw ervaring en vakmanschap belangeloos met een groepje enthousiaste Haarlemmers te delen? Meld je dan hieronder aan.

FINANCIEEL

Bedrijfskundige
Accountant
Financieel planner
Fondsenwerverr
Verzekeringsexpert
Makelaar
 

MARKETING

Strateeg
Marketeer
Retail deskundige
Webdesigner
Grafisch designer
Videoproducent
Fotograaf

ORGANISATIE

Headhunter
IT-deskundige
Facilitair manager
Psycholoog
Logistiek expert
Produktie deskundige
 

REALISATIE

Projectmanager
Planner
Bouwkundige
Binnenhuis architect
Beveiligings expert

LIFE SCIENCES

Planoloog
Bioloog
Tuinarchitect
Hovenier
Circulair expert

 

HET TEAM ACHTER 023DOEN.NL

Het team dat 023DOEN bestaat uit Arjan Luiten, Jacqueline Bremmers en Bart Landheer. Hieronder hun CV's

arjanfoto2

ARJAN

Innovation Architect &
Urban Developer
Focus "Smart City Concepts"

Arjan is gefacineerd door technologie en de mogelijkheden die dit voor de permanente ontwikkeling van de stad biedt.

Zijn deskundigheid ligt op het terrein van gebiedsontwikkeling en technische innovatie. Hij begeleidt vanuit BetaCity veelal strategische innovatie processen bij bedrijven en overheid. Daarbij brengt hij de verbinding tot stand tussen abstracte strategie/visie en de praktische uitwerking daarvan in produkten of diensten.

Hij combineert zijn analytische en associatieve vaardigheden met een toepasbare visie op maatwerk oplossingen. In samenwerking is hij kritisch, eerlijk en helder. Een bruikbare manier om deelnemers betrokken en enthousiast te houden.

jacqueline

JACQUELINE

Facilitair specialist
Projectmanager
Concreet-Sociaal

Jacqueline heeft internationale werkervaring op het terrrein van facilitair management, hotel-en restaurantmanagement, organisatie en HR Ook werkt ze al 10 jaar actief binnen de non-profitsector.
Jacqueline heeft een brede belangstelling voor en liefde voor natuur.

Haar kracht is brede kennis, groot inlevingsvermogen en sociaal gevoel, gekoppeld aan een flexibele geest. Jacqueline ziet voor een vraagstuk vaak verassend praktische en creatieve en oplossingen.

bartfoto2

BART

Strategisch Adviseur
Industrieel Ontwerper
Ondernemer

Bart is gespecialiseerd in de ontwikkeling van new-business-concepts voor internationale retail organisaties in food, non-food, drogmetica, bouwmarkten en financiële dienstverleners.

Vanaf 2008 realiseerde hij samen met zijn echtgenote een groot aantal non-profit projecten op het gebied van cultuur, milieu, jeugd en media (radio/TV/opleiding) op Bonaire.

Hij is een snel analytisch denker en stelt zijn creativiteit, kennis en vaardigheden graag belangeloos ter beschikking aan inspirerende nieuwe initiatieven.

JA, IK STEL OOK MIJN EXPERTISE BESCHIKBAAR

Vul in met wat voor expertise je ons team wilt versterken.
Wij nemen dan snel contact op om nader kennis te maken.

Ik wil graag als expert tijdelijk iets doen voor Haarlem en 023DOEN. Als er een project is dat aansluit bij mijn kennis en /of vaardigheden, dan nodigt 023DOEN mij uit om daaraan mee te werken. Ik begrijp dat mijn hulp een donatie is en dat ik daarvoor geen financieële vergoeding krijg. Uiteraard zullen wij uw gegevens vertrouwelijk behandelen. Zie daarvoor ook onze Privacy Verklaring (AVG)
JA (verplicht te beantwoorden)

 

 

Onze vrijwilligers doneren hun kennis en tijd voor niks. 023DOEN betaalt kleine kosten uit eigen zak. We hebben geen duur hoofdkantoor en doen zoveel mogelijk op de fiets. We vinden dat passen bij onze non-profit organisatie. Als we voor bijzondere externe kosten of projecten wel geld nodig zouden hebben dan is het fijn als we een beroep kunnen doen op een aantal mensen die onze activiteiten een warm hart toedragen.

Mail ons hier als we je daarvoor op een lijst mogen zetten.