profle

VERDUURZAAM WOONHUIZEN

Een initiatief van:
Elsie de Bruyn

Dit willen we oplossen:
Stichting Huizenaanpak spant zich in om onze gebouwde omgeving te verduurzamen op kwalitatieve wijze. Voor inwoners van Haarlem en omstreken spannen wij ons in om mensen daarbij van passend advies te voorzien en ze teontzorgen bij uitvoering.

Dit gaan we doen:
Wij optimaliseren de volledige bouwkundige schil van een woning. Daarbij kijken we naar isolatie, installaties maar ook naar ventilatie en gebruik. Want een gezond binnenmilieu is afgestemd op de gebruiker. Ons betrokken team van adviseurs, installateurs en bouwers is afgestemd op elkaar en zorgt dat het hele traject van kennismaking tot oplevering vlot verloopt.
We denken concreet aan:
de vloer voelt koud aan, de wanden zijn vochtig, er is tocht en kou in huis, een totaaladvies voor de woning omdat de energierekening naar beneden mag, het dak te isoleren en misschien wel een dakkapel /dakopbouw te plaatsen om de zolderverdieping beter te kunnen gebruiken eneventueel te vergroten, het comfort in de hele woning verbeteren, het binnenklimaat in de woning optimaliseren, geluidsoverlast reduceren, een woning levensloopbestendig maken,- etc.

.Wat is het resultaat:
Onze klant hoeft niet bij verschillende adviseurs langs. Wij regelen een totaaladvies, doordat wij alle verschillende adviseurs in ons team hebben en alséén geheel samenwerken.U kunt bij ons zien wat u krijgt, doordat wij in onze showrooms diverse voorbeelden hebben van toe te passen maatregelen. Onze klanten besparen energie, doordat ze investeren in de waarde van hun pand; terwijl ze zelf van het wooncomfort genieten. Dat is 2x winst !!!

Wat is nodig:
Wij zoeken aansluiting bij buurt- en wijkinitiatieven, energie- coöperaties, etc.Wij zijn op zoek naar bewoners die hun ervaring willen uitdelen aan opvolgers.Wij investeren als initiators een hoop tijd - en dus geld - door dit initiatief van de grond te trekken en hopen daar ook de gepaste sponsorenvoor aan te trekken.

Wanneer realiseren:
Dit initiatief is opgestart begin 2017 en wordt met behulp van de gemeente Haarlem en de VNG uitgerold over Haarlem en Kennemerland.

Dit initiatief is gestart februari 2017.