profle

ONZE WINKEL HAARLEM

Een initiatief van:
Marjan de Boer, Christy ter Braak en Erik Boele-de Zeeuw

Dit willen we oplossen:
Wij willen een plek in Haarlem, Onze Winkel Haarlem, waar iedereen duurzaam geproduceerd voedsel kan kopen in zo weinig mogelijk verpakking voor een betaalbare prijs.

Dit gaan we doen:
Dit willen we realiseren door Onze Winkel Haarlem (OWH) een coöperatie te maken. Iedereen kan lid worden en zo op een betaalbare manier duurzaam geproduceerde boodschappen kopen. Lidmaatschap kun je betalen in euro's, uren en met je talent. Wij zijn samen eigenaar, medewerker, klant en ambassadeur van OWH. Wij willen lokale ondernemers, die passen bij Onze Winkel, een plek bieden via het shop in shop concept.

.Wat is het resultaat:
Onze Winkel Haarlem is de plek waar we eten kunnen kopen dat met zorg voor milieu, mens en dier is geproduceerd door mensen die we kennen en vertrouwen voor een eerlijke en betaalbare prijs. De producten worden zoveel mogelijk verpakkingsvrij verkocht.

Onze Winkel is ook een plek waar je meer kennis en praktische tips op diverse gebieden zoals hoe kan ik gemakkelijk verpakkingsvrij boodschappen doen, wat zijn de verschillende kanten van duurzaam etc, kunt vinden.

Wat is nodig:
Mensen: Wij zoeken ondernemende Haarlemmers om dit samen met ons te realiseren.
Middelen: Wij gaan crowdfunden en we zoeken een locatie om Onze Winkel (in conceptvorm) op te zetten.

Wanneer realiseren:
Wij willen dit uiterlijk 1 april 2018 realiseren.

Wij zijn met initiatief gestart in februari 2016.